Water is een informatiedrager

Quantum energie is de bouwsteen van alles. Water is de drager.

Water heeft het verbazingwekkende vermogen om informatie in zich op te nemen en erop te reageren. De natuurlijke structuur van water wordt verstoord door onder andere straling, UV behandeling, vervuiling en zelfs onze eigen gedachten. Iedere gedachte die wij denken (zowel de negatieve als de positieve gedachte) heeft invloed op ons lichaam.
Door water te vitaliseren word water weer zuiver, krachtig, puur en sprankelend.  

Water en ons energetisch lichaam

Ons aura, ons energielichaam, is onze dampkring en bestaat dus ook uit water! Daarmee voelen we de omgeving. We ontvangen ongeziene prikkels en energieën via onze aura. Douchen met gevitaliseerd water schoont ons energiesysteem.
Onze positieve en negatieve gedachten beïnvloeden ook ons lichaamswater. Positieve affirmaties werken dus door op onze fysieke gezondheid!

Wat we denken is wie we ZIJN. Denk in overvloed en vertrouwen, en dat komt naar je toe.

Masaru Emoto

Masaru Emoto heeft met zijn kristalfoto’s mooi weergegeven wat de invloed is van gedachten op water. Op een glas water wordt een tekst geplakt, en van dat water zijn kristalfoto's gemaakt.

UV licht en de invloed op water

Grondwater of oppervlaktewater word door waterleiding bedrijven gefilterd en gezuiverd en daarna behandeld met UV licht. De fysieke stoffen worden er weliswaar uitgehaald, maar de energetische trilling van die stoffen blijft in het water zitten. Deze trillingen hebben invloed op onze gezondheid. Bovendien maakt UV licht de structuur van het water kapot. Water geeft dus geen energie meer zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Bovendien drinkt het water niet gemakkelijk weg.

Er is onderzoek ( Download onderzoek bronwater AICH) gedaan op basis van kristalfotografie naar de werking van UV licht op water.
 
Lichaamsprocessen zijn afhankelijk van de energetische kwaliteit van ons drinkwater. Met de watervitalisator creëer je water met een hoog energetische kwaliteit en de oorspronkelijke kristalstructuur komt direct weer terug.
Zuiver, puur en sprankelend water is van levensbelang voor de groei en ontwikkeling van alle levende wezens op aarde. Wij bestaan voor 70% uit water en moleculair gezien zelfs voor 99%. Als je nu weet dat we voor bijna 100% uit water bestaan, dan wil je toch alleen maar water drinken wat goed is voor je gezondheid én wat jou levensenergie geeft? Hoe fijn zou het dan zijn om water te drinken en gebruiken wat geneutraliseerd is van schadelijke trillingen en weer levenskracht geeft?

Hoe gevitaliseerder het water, hoe beter de stofwisseling werkt.

De communicatie tussen cellen verloopt ook via het water in het bindweefsel. De organen kunnen afvalstoffen beter uitscheiden. En dit draagt bij aan een krachtiger immuunsysteem.