Test resultaten

Op internet zijn er tegenwoordig veel verschillende vitalisators op de markt. Er worden veel beweringen gedaan over de resultaten die bereikt worden met watervitalisators of vitalizers, zonder dat het door onderzoek wordt onderbouwd. Teksten en resultaten van Gaia Aqua zijn door anderen overgenomen. Hierdoor ziet de consument geen verschil meer in de zuiverheid van het product van watervitalisering.

Het is dan ook belangrijk om op twee dingen te letten:
  • is er onderbouwing van het product met test resultaten?
  • is de vitalisator natuur getrouw, zonder toegevoegde frequenties door mensen of bioresonantie?

De kwaliteit van ons water is inmiddels op vele manieren en in vele instituten getest. Dit betreft zowel technisch wetenschappelijk, natuurgeneeskundig, als radiëstetisch onderzoek. Uitstekende testresultaten van o.a. Dr. Ludwig (Biophy-sik), Dr. Knapp (Color-plate), Dr. Kilibaeva (Microbiologisch), Prof. Popp (Biophotonen), Dr. Doepp en van het instituut Kohfink (o.a. vergelijkend onderzoek) bevestigen de energetisch hoogwaardige en zuivere waterkwaliteit.
Gaia Aqua / UMH heeft bewezen de hoogste kwaliteit natuurlijk water.

Kohfink over Gaia-Aqua/UMH:

Met deze watervitalisator is een drinkwaterkwaliteit te bereiken die alle methoden en meetwaarden tot heden overtreft. Er wordt een waterkwaliteit bereikt die beter is als bij vele mineraal watersoorten. Het met de Gaia-Aqua/UMH watervitalisator behandelde water bezit dezelfde Oerinformatie als zuiver bronwater uit de Canadese Rocky-Mountains. Inbouw van deze vitalisator in het openbare waterleidingnet zou een zegen voor de mensheid zijn.

Dr. Ludwig over Gaia-Aqua/UMH:

Na spectrum-metingen: de meetresultaten tonen een zeer positieve biofysische werking van de vitalisator op het doorgestroomde water. In vergelijking met metingen aan andere waterapparaten zijn de resultaten uitstekend, buitengewoon goed.

Professor Popp over Gaia-Aqua/UMH:

Het resultaat is volgens Prof. Popp zeer indrukwekkend:
"Erstaunlich ist die Klarheit der Effekte, die mit anderen Methoden vermutlich nicht erzielt werden kann."
"Verbazingwekkend is de duidelijkheid van het effect, dat met andere methoden vermoedelijk niet bereikt kan worden."

Kort samengevat en vertaald naar praktisch gebruik is het resultaat van het onderzoek:
De UV behandeling veroorzaakt een zeer duidelijke verslechtering van de waterkwaliteit.
Echter het vitaliseren met de Gaia Aqua/UMH vitalisator van het met UV behandelde bronwater geeft een meer dan volledig herstel te zien van het bronwater!

Ook het vitaliseren met de Gaia Aqua/UMH vitalisator van met chloor behandeld water veroorzaakt een enorme verandering ten goede van de Elektrolumineszen waarden, hetgeen duidt op een uitstekend herstel van de kwaliteit van dat water.

Dr. Med. Doepp over Gaia-Aqua/UMH:

Bij de huidweerstandsmetingen van meridiaanpunten met het diagnosesysteem PROGNOS door Dr.med. Doepp wordt aangetoond dat de verslechterde werking van organen als gevolg van het gebruik van de mobiele telefoon ( dus electrosmog) meer dan volledig wordt hersteld door het gebruik van Gaia-Aqua- gevitaliseerd water.

De structuurverandering van kalk:

De vitalisering van het water met de Gaia Aqua watervitalisator heeft een verandering van de kalkstructuur in het water tot gevolg. De harde spitse calciet kristal in gewoon leidingwater verandert in het gevitaliseerde leidingwater na de watervitalisator in een ronde slibachtige kristal die niet meer de neiging heeft om zich af te zetten.