Voorstellen

IK BEN gezond

IK BEN zegt voor mij alles.  Verbonden met de aarde en met de kosmos. Zijn wie je bent vanuit je ziel. In je kracht staan en je niet uit je kern laten halen door de buitenwereld en je omgeving. Dicht bij jezelf blijven en keuzes maken die van binnenuit goed voelen. Water is de geleider van onze verbinding met de aarde en de kosmos.
Gezond : Ons lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Uiterlijke en innerlijke factoren ondermijnen ons zelfgenezend vermogen. Ik wil er in ieder geval voor zorgen dat de basis van ons wonen goed en gezond is. Die basis is gevitaliseerd water drinken en onze woning harmoniseren van straling. Zo is er een plek waar we uit kunnen rusten en op kunnen laden in een wereld die veel van ons vraagt. IK BEN Gezond.

Wie ben ik?

Mijn naam is Rosmarijne Boontjes, geboren in april 1979. Ik woon samen met mijn vriend Ron. Samen hebben wij twee prachtige dochters, Carys en Maika.

Ik ben opgegroeid met klassieke homeopathie en de kracht van kruiden uit eigen tuin. Toen ik 24 was, ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor klassieke homeopathie. Daarna heb ik mij op vele vlakken verder ontwikkeld. Op Rosmarijne.nl kun je lezen welke therapieën ik toepas.

Ik heb het geluk dat mijn ouders pioniers zijn in de kijk op gezondheid en op het leven. Mijn moeder is een sterke, intuïtieve vrouw die een voorbeeld is voor veel vrouwen die hun waarheid leven. Mijn vader is een betrouwbare man die van nature dicht bij zichzelf blijft en zich niet gek laat maken door de buitenwereld. Zijn wens is om bij te dragen aan een betere wereld door oorspronkelijk vitaal water bereikbaar te maken voor alle huishoudens.

Waarom de GAIA AQUA vitalisator?

Mijn vader is op zijn 42e uit het bedrijfsleven gestapt en heeft zijn hart gevolgd door zich te verdiepen in het vitaliseren van water. Hij is van oorsprong werktuigbouwkundige met een technische achtergrond.Hij is in Nederland de eerste geweest met de verkoop van producten voor watervitalisering. De watervitalisator van UMH, Gaia Aqua, is nog steeds de beste vitalisator die boven alle vitalisators uitstijgt qua werking, zuiverheid en puurheid.
Bij de start in 1992 was er de keuze tot de verkoop van een Grander vitalisator (gebaseerd op magnetisme) of een UMH vitalisator (gebaseerd op werveling en gesteenten en edelstenen). Mijn moeder voelde bij het vasthouden van de Grander vitalisator dat ze in haar energie naar beneden werd getrokken en dat vooral de onderste chakra's werden geactiveerd. Bij de UMH vitalisator voelde ze een warm liefdevol gevoel, harmonieus op alle energie lagen. De tranen biggelden over haar wangen (dat gebeurd altijd als iets klopt). De keuze was gemaakt voor de UMH vitalisator, in Nederland bekent onder de naam Gaia Aqua.

Mijn ervaring met gevitaliseerd water

Ik zelf ben vanaf mijn 13e levensjaar gevitaliseerd water gaan drinken. Door de vitalisator in te bouwen in de waterleiding, kregen we uit elke kraan zuiver, opbouwend en helder water. Voor die tijd werd ik altijd misselijk van water drinken en stond het mij tegen. Direct na het installeren was ik niet meer misselijk van water en ben ik juist veel meer water gaan drinken. Het water smaakt zo zacht en fris en drinkt makkelijk weg. Leidingwater voelt stroef en smaakt veel minder lekker, waardoor ik het niet graag drink. Het staat mij tegen.
Ik ben hooggevoelig en daardoor voel ik veel van andere mensen. Na een dag werken in de praktijk douche ik letterlijk mijn energie schoon en voel ik mij weer herboren. Het water drinken helpt mij om schoner te blijven, van binnen en van buiten.  Ik ben ervan overtuigd dat het water mij ondersteund om mijn lichaam gezond te houden. Ik wil in ieder geval nooit meer zonder. Overigens werkt de vitalisator na ruim 28 jaar nog steeds.  Ook dat is een voordeel; geen filters of reparaties na een jaar gebruik. En ook de toiletten en douches hebben geen tot weinig kalkaanslag meer. Dat scheelt een hoop schoon maken! Ik merk ook dat onze wasmachine al heel lang mee gaat (14 jaar oud nu) en schoon blijft van binnen.
Mijn dochter Carys  (8 jaar) deelt ook graag haar ervaring: Ik zit graag in bad met mijn zusje. Bijna elke avond. Om de dag even af te spoelen. Dan voel ik mij fijn. Als ik bij anderen ben vind ik het water minder lekker smaken.

Straling Bewust

De mate waarin iemand belast is met straling kan ik meten met de lecher antenne. Bij veel mensen en kinderen zie ik dat ze belast zijn met straling. Ik wil mensen graag bewust maken van de mogelijkheden om zich te beschermen tegen straling. En hoe je 'gezond' met straling om kunt gaan.