ERVARINGEN


'Mijn passie is mentale fitheid en ik heb hier ook mijn werk van gemaakt.
Ik vind het heerlijk dat ik mijzelf, mijn gezin en mijn cliënten gevitaliseerd water kan geven. Ik werk veel met het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest. Aangezien je lichaam voor zo'n 70% uit water bestaat, vind ik het een hele mooie basis van gezondheid om gevitaliseerd water tot je te nemen.
Naast de gezondheidsvoordelen, heb ik voor deze vitalisator gekozen voor het gebruiksgemak. Je merkt er niks van dat de vitalisator is geïnstalleerd, je hebt geen groot iets op je aanrecht staan en toch heb je door je hele huis gevitaliseerd water.
Ik werd erg prettig geholpen door Rosmarijne met alle vragen die ik had. Ze heeft alle tijd genomen om het hoe en wat van de vitalisator uit te leggen en de installatie werd goed uitgevoerd'.

Lotte Goorhuis
Neuro Feedback trainer en psycholoog.
 
'Wij zijn er heel blij mee! Ik vind het water lekker en fijn om te drinken. Ook het douchen is fijn dat kan nu elke dag wat anders niet lukte i.v.m. mijn droge huid.
Ook de was voelt zachter aan en de wasmachine is schoner. Dit geld ook voor de vaatwasser en de douche!
Hoe schoon zal ons lichaam dan wel niet worden of zijn!
Mijn man had de eerste nacht last van jeuk dit was een oude klacht en die verdween de dag erop weer! Bijzonder hè!
Kortom wij zijn er heel blij mee!'

Esther Pastink
 
'Sinds wij de vitalisator hebben drink ik makkelijker meer water. Het water is zachter en ik krijg zin in meer als ik het drink. Voor mij is er een duidelijk verschil te proeven tussen wel- en niet gevitaliseerd water. Daarnaast voel ik mij energieker en gezonder sinds wij gevitaliseerd water drinken. Onze kinderen proeven ook verschil en willen nooit meer anders dan dit water.
Wij kozen voor de vitalisator omdat wij geloven in de informatieoverdracht in water. Welke gestimuleerd/ teruggebracht wordt door de vitalisator. Door jouw uitleg erover, de gezondheidsvoordelen, de invloed op je frequenties, op je algehele gezondheid, het feit dat die Corona eraan kwam en we alles aan wilden doen om gezond en sterk te zijn. Daarnaast vonden wij het logisch om te doen omdat we bewust leven, gezond leven, biologisch leven, denken aan de natuur, ons bezig houden met de wereld, dan vonden wij dit een logische stap.'

Marcella Pesie - Verloskundige
 
Ruim 10 jaar geleden verhuisde ik naar een andere plek en door de gunstige verkoop van het huis had ik ruimte om mezelf wat cadeau te doen; dat is een watervitalisator geworden!
En ik kan me nog heel goed herinneren hoe het was om de allereerste keer in bad te gaan met dit gevitaliseerde water. Wat een heerlijk gevoel was dat!
Later, in mijn volgende woning heb ik toen de inbouwvitalisator gekocht en nu nog steeds geniet ik van ons water. Uit iedere kraan in huis, maar ook in de tuin komt nu fijn water.
De aandacht en liefde van de mensen achter Gaia Aqua is voelbaar in de communicatie en verwerking van je bestelling. De informatie is overduidelijk, maar voor mij was de doorslag wel mijn gevoel hierover.... en dat eerste bad!

Marcel Kolenbrander