Waarom Straling Bewust?

In mijn praktijk voor klassieke homeopathie en natuurgerichte therapieën werk ik mede met de lecher-antenne. De Lecher Antenne is een meetinstrument waarmee o.a. vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Ik kan met de Lecher-antenne bepalen wat de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel is.

Ook de mate waarin iemand belast is met straling kan ik meten. Bij veel mensen en kinderen zie ik dat ze belast zijn met straling. En dat is ook niet zo gek als je weet dat er tegenwoordig overal straling om ons heen is. Van zendmasten en hoogspanningskabels tot WIFI en bluetooth.

Ook de straling in huis is meetbaar met de lecher-antenne. Het voordeel daarvan is dat het zichtbaar word. Want straling is niet zichtbaar. Voor hooggevoelige mensen wel voelbaar. Bij klachten als slecht slapen, vermoeidheid, hoofdpijn en meer, word niet altijd gedacht aan straling als oorzaak.

Hoe logisch is het om van je huis een plek te maken waar je uit kunt rusten en nieuwe energie op kunt doen?
Uit eigen ervaring weet ik dat de Ohrb, een apparaat die je in het stopcontact steekt,  het huis kan harmoniseren van straling. De energie in huis voelt lichter.