R-Bus - ruimte balancerende usb stick

Na jaren experimenteren is het eindelijk zo ver, een Ruimte Balancerende USB Stick, ofwel de R_Bus. De uitvoering is nog niet zoals hij er in de toekomst uit moet gaan zien, maar de resultaten zijn zo verbluffend, dat het nu al te koop is.
Met een team wetenschappers, artsen, therapeuten en woonbiologen zijn we er met een aantal unieke materialen in geslaagd een USB stick te ontwikkelen die op een kwantum fysische wijze de energie in één ruimte kan harmoniseren. We hebben gekozen voor een usb uitvoering, omdat die eenvoudig meegenomen kan worden en overal kan worden ingeplugd.

  • Wat te denken van onderweg in de auto. De meeste auto’s hebben een usb aansluiting en omdat veel gevoelige mensen al niet meer lang in een auto kunnen verblijven is dit een uitkomst.
  • Ook voor op kantoor. Plug hem in in de laptop, wifirouter, batterijlader; Zodra er een usb aansluiting voorhanden is, kan de harmoniser worden ingeplugd en zul je direct de werking ervaren. Het wordt lichter, harmonieuzer, rustiger en ga zo maar door.
  • Ook de hotelovernachting of op de camping wordt een stuk aangenamer. Wanneer je de USB stick in de speciaal hiervoor ontwikkelde batterij doet  wordt de ruimte direct ontstoord en harmonieus.

De R-Bus is geen vervangen voor de OHRB woningharmonisator. Er wordt slechts één ruimte ontstoord met de usb stick in plaats van de hele woning. Ook zul je merken dat de werking van de stick na ongeveer 12 uur minder wordt (dit is in een bepaalde mate afhankelijk van de verstorende velden). Het is zaak om de stick niet langer dan een dag ingeplugd te laten. Wanneer je de stick aan het einde van de werkdag, of na een rit met de auto ontkoppelt, is hij de volgende dag weer helemaal gebruiksklaar.

De R_Bus Powerbank

De R_Bus Powerbank is geen gewone powerbank, maar een batterij voor de R_bus stick. Een gewone powerbank zal na een periode van ongeveer 1 minuut uitgaan wanneer de R_Bus er op wordt aangesloten. Met deze powerbank kun je overal (dus ook waar geen usb aansluiting voorhanden is) de R-Bus gebruiken.
Deze BioZence versie van de Powerbank bestaat uit een 9 volt blokbatterij welke direct is aangesloten op de USB uitgang. Met een klein schakelaartje kun je de Powerbank aan of uit schakelen. Met het bijgeleverde USB lampje kun je testen of de batterij nog voldoende spanning geeft.