De UMH-energetisator


Oplossing voor bescherming tegen alle vormen van electromagnetische straling en geopathische belasting.
Waarom een bescherming ?
Veel mensen zijn zich inmiddels bewust van de enorme toename van electrosmog en maken zich terecht zorgen over de gevolgen die dat heeft op onze gezondheid.
Het was kort geleden nog mogelijk zelf te kiezen voor een relatieve stralingsvrije omgeving in huis, door bepaalde technische apparatuur te vermijden. Inmiddels is er een wildgroei aan mobiele, draadloze communicatie apparatuur, u probeert zelf wellicht de draadloze toepassingen nog uit huis te weren, maar als uw buren bijvoorbeeld een mobiele huistelefooninstallatie volgens het dect-principe hebben ( en dat zijn ze bijna allemaal) dan wordt ook u er dag- en nacht voortdurend mee belast, want deze installatie staat voortdurend met hoge intensiteit te zenden, ook als er niet gebeld wordt!
Het zendbereik van al deze toepassingen is inmiddels 100 %, door plaatsing van hoofdzendmasten en steunzenders (ook op het dak van uw buren ?). Kortom we zitten er midden in.

De enige manier om hiervan geen nadelige invloeden te ondergaan is jezelf of je nabije omgeving te beschermen.
Dat is de reden dat er inmiddels allerlei beschermings- of ontstoringsprodukten te koop zijn.

De moeilijkheid bij keuze uit deze produkten is altijd de vraag of het werkt. De bevestiging van de werkzaamheid wordt meestal aangetoont met gebruikerservaringen of radi─ôstetische methoden (pendel,wichelroede, biotensor). Deze subjectieve bevindingen zeggen wel iets over verbetering van het individuele welbevinden maar niet over de effectiviteit van de methode van bescherming. Door bijvoorbeeld een hangertje gevuld met water, dat is verrijkt met zgn.“harmonische frequenties” verkregen met bio-resonantieapparatuur, op uw thymus te dragen,kunt u zich heel prettig gaan voelen. Maar of dat de nadelige gevolgen van electromagnetische velden en frequenties op uw totaalsysteem neutraliseert, is nog maar de vraag.

Inmiddels zijn er objectieve testmetheden waarbij de effectieve werking onder laboratorium omstandigheden, reproduceerbaar, kan worden gemeten. Naast de ons reeds bekende goede resultaten van individueel onderzoek zijn met name de uitstekende testresultaten met deze objectieve methode de reden dat we de UMH-energetisator als uitstekend beschermmiddel kunnen aanbevelen.

Materiaal
De UMH- energetisator bestaat uit silicium (Si), dat uit zuiver kwarts is gewonnen.
Na zuurstof ( 46 %) komt Silicium het meest voor in onze aardkorst: 28 %. De overige 26 % bestaat uit vele andere elementen zoals ijzer, kalium, etc.
Silicium in de vorm van kiezelzuren regelt de lichtopname van planten. Energetisch heeft silicium, dat uit zuivere kwarts is gewonnen, uitermate belangrijke en buitengewone eigenschappen, want de basis van kwarts is bergkristal. Dit kostbare mineraal is de meest optimale transformator van kosmische energie. Dat is de reden dat de UMH-energetisator uit silicium bestaat dat uit biologisch volledig rein kwarts is gemaakt. De kleine schijven ( 3cm, 4,5 cm en 7 cm) bestaan volledig uit rein Silicium, terwijl de schijven met grote diameter uit overwegingen van optimale prijs/prestatie verhouding voor 80 % bestaan uit rein Silicium en de rest uit een hoogwaardige glasmix: een groot beschermingsbereik voor een betaalbare prijs.

Werking
De schijf van de UMH-energetisator wordt - door middel van een speciale energetische behandelingsmethode - omgevormd tot een unieke akkumulator van kosmische energie. Negatieve frequenties worden door de silicium schijf opgenomen, omgevormd en geordend en daarna in perfecte vorm weer uitgestraald.
De schadelijke straling of velden worden dus niet, zoals bij andere onstoringsapparaten gereflecteerd, of teruggekaatst. Het is goed te beseffen dat het ook geen energetische drager is van een groot scala frequenties die worden uitgezonden met als doel om de schadelijke technische frequenties van electrosmog door middel van een gelijke tegenfrequentie te moeten neutraliseren.

De UMH-energetisator absorbeert en vormt om in een helende,harmonische structuur overeenkomend met kosmisch ordeningsprincipes en zend dit weer uit. Er vindt dus ook geen oplading of verzadiging plaats. Het is dan ook niet nodig de schijf periodiek te ontladen onder stromend water. Het principe van energetisering werkt altijd en is absoluut duurzaam.

Het effect van de UMH-energetisator op de ruimte waar het electromagnetisch veld sterk is verstoord als gevolg van electrosmog, is harmoniserend. Het door electrosmog verstoorde electromagnetisch veld in een ruimte wordt gekenmerkt door veel hogere pieken en dalen van het electromagnetisch veld, als ware het een ruw berglandschap. waar ons biologisch systeem door wordt belast. De UMH-energetisator herstelt dit ruimteveld in z’n natuurlijke proporties, pieken en dalen vlakken af, als ware het een glooiend heuvellandschap, kenmerkend voor een natuurlijk magneetveld. (bron: IIREC )

Kort Overzicht
De UMH-energetisator verzorgt bescherming tegen:
- Alle vormen van electrosmog, zoals:
- hoogfrequente stralingsvelden, zendstations voor mobiele ( draadloze) communicatie waaronder UMTSzendmasten, industriële installaties, Radar, Radio- en TV-zenders, vliegverkeer etc.
- mobiele telefoons en snoerloze huistelefoon (dect-technologie).
- elektromagnetische stoorvelden van computers, printers, elektrische apparatuur: werkplekken.
- Geopathische stoorzones als gevolg van breukvlakken, wateraders, etc .

De UMH-energetisator is bovendien inzetbaar bij ondersteuning resp. heling van een groot aantal lichamelijke gezondheidsklachten. Bovendien zijn er zeer goede resultaten bij het oplossen van slaapstoringen, concentratiegebrek, vermoeidheid, energiegebrek, depressies, angsten.
Ook hier geldt het principe dat de energetisator absorbeert en helend omvormt. De energetisator ondersteunt de lichaamseigen energievelden hetgeen leidt tot een betere doorbloeding, ontgifting, harmonisering, vitalisering en regeneratie van de verstoorde lichaamszones.
U kunt een klein exemplaar van 4,5 cm gebruiken door het bij u te dragen. De 4,5- en 7 cm schijf zijn voorzien van een bevestigingsmogelijkheid.
De grotere exemplaren vanaf 7 cm diameter kunnen een bescherming van een gehele werkplek realiseren.
De 7 cm schijf is zeer geschikt voor in een handtas of jas-/colbertzak en is dus altijd binnen uw bereik; Als u de werkplek permanent wilt beschermen is de 18 cm schijf de beste oplossing. De laatste is ook zeer aan te bevelen permanent in de auto.
Voor bescherming in huis is de 30 cm schijf de beste keuze. U plaatst deze schijf centraal in de woning of het huis. Voor toepassing in een kleine woning kunt u al gebruik maken van de 18 cm schijf. U legt de schijf dan in het bereik waar u veel ( de meeste ) tijd doorbrengt ( dus zeker in de buurt van of in de slaapkamer). De 30 cm schijf werkt wel aanzienlijk krachtiger dan de 18 cm schijf en is bij totaalbescherming van het huis de beste keuze.
Bij de produkten is vermeld het bereik van bescherming dat iedere schijf realiseert (een bolvorm om de schijf).
Zeer aan te bevelen is het type voor bevestiging aan een mobiele telefoon voor direkte bescherming bij het gebruik daarvan.