Ohrb

De woningharmonisator OHRB staat voor Optimal Harmoniser for Restoring Balance, of in goed Nederlands het Optimaal Herstellen van de Balans van uw Woning. De Ohrb bestaat uit onder andere een 24-karaats gouden symbool en een palet van zeer zuivere kristallen en edelstenen.

De behuizing is keramisch. Het symbool zorgt voor een optimale verbinding tussen de kosmische- en de aardse energieën waardoor de OHRB een hogere resonantie bereikt en de straling in de woning nog gerichter wordt geharmoniseerd. Op deze manier wordt er een harmoniserende ruimte gecreëerd waarin de bewoners zelf optimaal tot rust kunnen komen.

Mede door de combinatie van het symbool en de keuze van de materialen, blijft de OHRB zijn energie behouden waardoor de gebruikers nog vele jaren plezier kunt hebben van een harmonieuze energie in hun woning of verblijf. De OHRB schittert door haar eenvoud.

Door gebruik te maken van organische materialen komt er met de OHRB een oer energie in jou woning tot stand. Wanneer de OHRB in een geaarde wandcontactdoos wordt aangesloten, zal er direct al een voelbare verandering plaatsvinden. Veel mensen ervaren een gevoel van ruimte en licht. Afhankelijk van de mate van de verstoring zal het een paar minuten tot een paar uur duren voordat de gehele woning in balans is gekomen.

De bewoners van een met een OHRB gebalanceerde woning, komen over het algemeen makkelijker in slaap. En worden uitgerust wakker. Dit komt door een perfecte Yin Yang verhouding (de verhouding van mannelijke en vrouwelijke of positieve en negatieve energie).

De meeste ontstoor-producten zijn gebaseerd op het weghalen van negatieve- of juist het toevoegen van positieve energie, de OHRB zorgt voor een perfecte balans van de positieve en de negatieve energie.